AKTUELNO

Rekao joj i da nastavi priču sa Tomovićem, ona počela da plače.

Dok je trajao "Trenutak istine sa Erminom Pašović", Dragana Mitar i Edis Edo Fetić su počeli da se svađaju, a kada je počela pauza za reklame, Mitrova se požalila Marku Đedoviću i priznala mu sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne može da podnese ovu priču što se desila. Sad mi je malopre rekao. On je ušitao ovde. Nemoj da me stisneš. On će kao za 4, 5 nedelja da ide kući. On se plaši ovog rijalitija. Ja sam se sad ukanalila i sad se to kosi sa... Ja treba da pričam, a on da ćuti, kao što je i napolju bilo - pričala je Dragana, pa nastavila:
Prvo pitanje na "Igri istine" će biti da li si podneo zahtev za razvod. U subotu sam se posvađala sa njim na krv i nož, pričali smo o rijalitiju i svemu, ne razumem, čovek se svega plaši - dodala je Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen

Čega sam se prepao? - upitao ju je Edo.
Pričaš jedno, ja pričam drugo, napolju je treće. Ne razumem čoveka. On je pukao, hoće da ide sutra kući - odgovorila je Dragana.
Ulazi devojka u subotu, priča ljubav i sreća. Napolju klipovi, Mića se šlogirao što si to uradila, a ja da je zaštitim rekao da ću da podržim njihovu vezu. Ja sam to uradio - otkrio je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Teraj svoju priču, da ti ne kvarim - dodao je Edo, a ona je počela da plače.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić

#Marko Đedović

'