AKTUELNO

Kako će se situacija dalje odvijati?

Voditelj Ognjen Amidžić je večeras obavio intervju i sa Banetom Čolakom i njegovom majkom Jasminom, koji su ovih dana u centru dešavanja celokupne drame sa Erminom Pašović i Gagijem Đoganijem. Bane je odmah ispričao kako se oseća povodom toga što mu je majka ušla u rijaliti, a onda se i Jasmina izjasnila.

Strepim da je neko ne uvredi ili kad vidim da je neka opasna situacija - rekao je Bane.
Smatram da je moglo da se desi da ništa ne uradim, ali sada smatram da mu znači što sam tu u ovom trenutku - nadozavela se Jasmina, pa otkrila šta misli o izborima svoga sina:

Foto: TV Pink Printscreen

Pogrešni izbori, nisu te devojke loše, nego nisu kompatibilni. Nezahvalno bi bilo da kažem javno, ali moram reći, Ivana Krunić mi je bila devojka (za njega). Našao je zajedničku priču sa njom - istakla je Banetova majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Ivanom se ništa ne dešava, sa Erminom ne razgovaram od sinoć, smatram da će ostati tako. Ja sam želeo da saznam istinu o njenom i Gagijevom odnosu istinu od nje, ne od novinara. Rekao sam joj da ću je zaštiti ako treba da se slaže, ispitivao sam je kada smo se tuširali. Ona se zaklinjala da tu ništa ne postoji, da bih ja juče saznao to planiranje dece sa prijateljem. Ne želim da razgovaram sa njom - ispričao je Bane, pa je Jasmina otkrila da li ima šanse da se njen sin pomiri sa Ivanom Krunić:
Ima, i da se zna da ne navijam na tu vodenicu - odmah se ogradila Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

#Ivana Krunić

#Jasmina Čolak

'