AKTUELNO

Draganina osećanja su pomešana.

Strasti između Dragane Mitar i Vladimira Tomovića iz trenutka u trenutak su sve veće, a Crnogorac je tokom večeri želeo da zna na čemu je sa Mitrovom.

Dragana je tom prilikom otkrila Tomoviću u kakvom je odnosu sa Edisom Fetićem Tortom, pa ga uporedila sa svojim još uvek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa tim čovekom imala dete, ja sam rekla da me ne zanima da se sa njim vučem. On se razveo, mi imamo dete, sada se mi se razvodimo, a on ima devojku. A ovde, on (Torta) je došao sa pričom, imam utisak da mi se život ponavlja. Došao je u Beograd, moderan brak. Kad sam ja imala ovaj haos (sa Sinišom) on se povukao, otišao za Pazar, to je bilo prvo razočaranje, drugo isto tako nešto. Mislili smo da on ovde uđe i ispriča svoju priču i on kaže da je oženjen i ima decu - pričala je Dragana Tomoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Tomović je ubeđivao Draganu da bi samo sebi naškodila ukoliko bi se odlučila za Tortu, a potom joj priznao koliko među njima postoji strasti.

Ti si mene pozdravljao kao drugaricu, mislila sam da me gledaš kao drugaricu. Ti si mene za ovih sedam dana potpuno zbunio. Šta tebi treba? Žena puna problema i žena sa detetom - pričala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovde neću da igram rijaliti. Ja u trojku ne mogu da ulazim. Meni treba smirena žena. Ti nisi svesna koliko smo mi strasti poljuljali sada. Posle ovih emocija koje ja vidim sa tvoje strane, sa tobom neće biti niko - pričao je Tomović Dragani, a potom je poljubio.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Vladimir Tomović

'