AKTUELNO

Nije želeo da ih sakrije.

Ulazak Edisa Fetića poremetio je odnose u Beloj kući kod nekih zadrugara. Naime, za novog zadrugara spekuliše se da je bio u emotivnoj vezi sa Draganom Mitar, simpatijom Vladimira Tomovića. Vlada je iz tog razloga odlučio da razgovara sa Draganom o njihovom odnosu.

Prošla su dva meseca, rekao sam više nego što je trebalo. Pre 4 dana sam pisao pismo, pokazivao ga u kameru. Postoji i treće, nisam pisao tebi, nego da drugi vide da postoji emocija prema tebi, bila su namenjena za narod. Neće biti crtanja srca na vratima, radiću isto kao da ne postoji taj čovek, ja nemam problem sa tim. Ona je mene izdala, rekla je za neke moje situacije, ja nju nikad ne bih izdao, ali je napravila dobar izbor prijatelja kada sam ja u pitanju. Sviđa mi se kako sad uzdišeš, od kad si ušla sad su najlepše. Šta se dešava? O čemu misliš? Zaljubio sam se. Pričaš mi o čoveku koji ti je drug, u mojoj glavi je igra. Kolena ti klecaju. Imam percepcija da ti i on ne da igrate igru, bio sam svedok napušanja - rekao je Tomović, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Zanima me samo ti i ja, on ne postoji, on je kao Marko Đedović, kad on pređe kod tebe u krevet, ja ću znati da ste u vezi. Po tvom ponašanju jasno je sve kao dan. Ti si u dilemi, meni je čast da sam ti dilema. Nisam spavao samo zato što sam hteo da te gledam, hteo sam da što više vremena provedemo zajedno. Nadam se da ću klip videti brzo. Sa moje strane imaš nekog ko je iskren, i uvek ću biti takav kao sad, uvek ću reći onako kako jeste. Ja sam srećniji što sam dilema. Ja sam svoj na svoje, daj mi ruku, ta je moja tu ću ja da ljubim. Neću da dolazim kod tvog kreveta, to je jeftino. Ujutru ćeš da shvatiš neke stvari i ja ću. Kad je tebi kliknulo? Jutros? - dodao je Vladimir.
Ti nisi normalan. Hoću da se probudim kod kuće. Kako meni nije jasno? Šta uradi ti za ovih sedam dana? - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: J.R.

#Dragana Mitar

#Vladimir Tomović

'