AKTUELNO

Za ovo još nisu čuli.

Zadrugari su se okupili za stolom kako bi prokomentarisali iskrenost Ermine Pašović i majke Baneta Čolaka, Jasmine Čolak.

Na red su došli i Tara Simov, Stefan Kandić i Mateja Matijević, koji su svojim izlaganjem zaprepastili sve, budući da se danima nisu oglašavali na ovu temu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kandić je pokazao da je svakodnevno pratio šta se dešava u njihovom odnosu, a ni Mateja nije izostavio trenutak da kaže šta zaista misli.

Tvoj ulazak je, Ermina, bio mnogo ružan, Bane je čovek koji je sumnjao da si trudna, a ipak je radio sve što je radio. Da ona njega voli, nikad ne bi pristala da prave priču za rijaliti. Tebi do njega nije stalo, pričala si da imaš nešto sa čime ćeš pokopati i Gagija i Baneta, a ćutala si. Tvoja priča mi nije ubedljiva - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ste se ozbiljno upetljali u ovu priču, izvinite, ali tako je. Ona je kao majka ušla sa informacijama, neke stvari nije iznela. Ivana i Gagi su kolateralna šteta u celoj priči - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja verujem da Bane ima emocije, Ermina je neke stvari pokušavala da upakuje u celofan. Što se tiče Jasmine, ona ne može da bude objektivna, ali mogu da kažem da ja ni za prijatelje nisam objektivna. I Ermina i Jasmina su iskrene na svoj način. Međutim, verzije se ne poklapaju. Gagi ovde najmanje priča, ovde svako priča svoju priču, a na različitu temu - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Miljana Kulić je do detalja iznela svoje stavove po pitanju iskrenosti Ermine i Baneta, a ono u šta sumnja jesu njene emocije usmerene ka Gagiju, a obrazložila je i zbog čega.

Mnogo je jača emocija sa Erminine strane prema Banetu. Kad sam videla klip u četvrtak, zaplakala sam. To je bilo ponižavajuće za jednu ženu i jadno. Podsetila me na mene u nekim trenucima. Mislim da si iskrena, sve i da si sedela na dve stolice, mislim da Baneta voliš. To što je bilo sa Gagijem, krivim te što si rekla da je on zenica tvojih očiju. Zato ti gledaoci ne veruju. Međutim, ovde si dokazala da ti je Bane najbitniji, provodiš vreme sa njim. Gospođa Jasmina je ušla kao majka, rekla je da neće da rasturi vašu vezu, ali je uspela u svojoj nameri, jer te Bane ostavio posle dva dana. Zato mislim da ljubav nije bila iskrena. Ermina je Gagija nasilno poljubila, to je on rekao. Pozadina postoji, dok ne ustane Ermina i ne ispriča istinu cele priče! - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam hteo da me poljubi, desilo se slučajno, ali ja to ne doživljavam nasilno. Nisam joj uzvratio - rekao je Gagi.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'