AKTUELNO

Doneli su nove zaključke!

Zadrugari su od Velikog šefa dobili pismo u kojem je naglasio da svako od učesnika mora da prokomentariše situaciju u Beloj kući.

Reč je o odnosu Ermine Pašović, Baneta Čolaka i Jasmine Čolak, a kako su mnogi donosili različite zaključke, sada će svako od njih morati da prizna ko je po njihovom mišljenju iskreniji u izlaganjima.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marinković je pomno pratila mišljenja drugih, ali je iz svog ugla malo drugačije percipirala ovu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam neko ko je za istinu. Definitivno, slažem se sa 90% reči koje je izgovorio Đedović. Moje mišljenje je da Jasmina, kao i svaka majka, želi najbolje za svog sina, apsolutno se slažem da žena ne želi da se ponovi repriza, što je i logično. Ermina Baneta voli i ne može niko da me ubedi da je to drugačije. Ona je posle 20 dana veze ušla da se bori za njega - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola Orozović je imao svoje zapažanje, koje se Ermini Pašović nije dopalo.

Saška, ne živi se samo od ljubavi nego od stvari koje sačinjavaju život. Ermina je u nekim situacijama iskrena, u nekima ne. Više je provodila vreme sa Gagijem nego sa Banetom, to je činjenica - rekao je Orozović.

Komentari Mime Živković iznenadili su većinu ukućana, a pojedini su bili i šokirani.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisu jedno za drugo. Ermina ne voli Baneta, što se njega tiče, treba pop da dođe da ga osvešta. Ja sam na Jasmininoj strani i to je to. Od srca bih volela da Bane krene svojim putem, ja ne vidim emocije ni ljubav - rekla je Mima.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'