AKTUELNO

Nije znala kako da ignoriše odgovor.

Prethodne noći došlo je do žestoke rasprave između Ive Grgurić i Stefana Karića, a ove noći u emisiji ,,Igra istine" pojedini učesnici želeli su da saznaju šta se zapravo dešava u njihovom odnosu.

Tako je Ivana Šopić zamolila svoju cimerku da ispriča sve, a bilo je evidentno da je pokušavala da ignoriše pravi odgovor, jer Stefan ne bi voleo da svi znaju za njihove svađe.

Da li možeš da kažeš šta ti smeta kod Stefana? - pitala je Ivana Grgrućevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih da delim za stolom, da se ljudi ne bi sladili, ali definitivno je da imamo nesuglasice. Njemu smetaju neke sitnice na koje ja ne obraćam pažnju. Smeta mi...ima ona čuvena izjava: ,,Kad krava da 10 litara mleka i jednom prospe, kao da nikad nije dala." Ja kad pogrešim, ja to ne vidim, a on mi zameri. Ja moram da poradim na nekoj komunikaciji, ja Stefanu zameram za palačinke i situaciju koja se desila sinoć. Orozović je pravio palačinke pre neki dan, ja sam mu dala krem da napravi palačinke da bih ostavila Stefanu. Međutim, on je otišao da spava. Sledećeg dana mi smo bili u komunikaciji, ja sam bila nervozna, boleo me zub - rekla je nervozno Iva.
Ja sam rekao da neću krem i neću palačinke! Šta je problem? Rekla si da ti je muka da juriš za mnom! Šta si pevala posle toga?! - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja šta god da uradim tebi ne valja! Onda mi se naljutio kako sam ja pevala pesmu ,,Bivši" od Slobe Radanovića. Nisam je pevala nikom, pesma je super - rekla je Iva.
Lažeš! Nije promenila neke stvari i to je to, završeno - rekao je Stefan.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'