AKTUELNO

Lazar izneo još detalja njihovog odnosa posle napuštanja Zadruge 2!

U Beloj kući se ponovo načela tema o ljubavnom trouglu između Gagija Đoganija, Ermine Pašović i Baneta Čolaka. Nakon mnogo iznetih detalja o njihovom odnosu, Gagi je u emisiji ,,Igra istine" odlučio da se obrati Ermini i pokuša da je ubedi da prizna istinu o njihovom poznanstvu.

Ja sam danas pitao Baneta, zvanično smo se videli dva puta. Kad je bio prvi, a kad drugi? Probaj da se setiš vremena i mesta - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je rekao da postoji slika od pre devet meseci i pred ulazak u Zadrugu. Pozdrav - rekla je Ermina.

Ono što je izazvalo pravu pometnju jeste mišljenje Marka Đedovića o Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli, kao i honoraru bez koga je on ostao, jer je svojevoljno potpisao kako bi joj dokazao ljubav.

Kakvo mišljenje imaš o Miljani i Zoli? - pitala je Ermina.
Nemam lepo mišljenje, on je pogrešio što je potpisao za honorar. Ja da sam na tvom mestu, ja bih preležao i sve da izgubim, pa nek ona bude humana sa svojim novcem. Ja bih te savetovao da lepo kažeš da si to potpisao u nesvesnom stanju - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Novca više nema, kod mene je. Mene baš briga, novac nazad dobiti neće. On se meni javio sedam dana pred rijaliti, sve je radio iz koristi, a ja sam ga iskreno volela! - rekla je Miljana.
U tome te niko ne podržava, to je važilo dok smo zajedno. Ako si me iskreno volela, zbog čega si sve to pričala i pljuvala me! Sve je laž, niko ništa ti ne veruje! Ti si otišla na kiretažu, ti si inicirala da potpišem ugovor, samo se o parama pričalo, samo te korist zanimala. Ti si ta koja priča o parama! Ti si rekla da ti trebaju pare za dete, jer nema šta da jede, a onda si otišla i prokockala sve pare! - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si lagao da ti treba za bolesnu ženu, a ja sam vratila pare Bobanu! Ovo je pravi Zola, manipulator koji se za mene zakačio! - branila se Miljana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'