AKTUELNO

Želela je da raščisti sve i odmah.

Rasprave se među zadrugarima ne prestaju, a sve zbog emisije ,,Igra istine", gde je svako od njih pripremio niz oštrih pitanja za svoje cimere.

Kako je od samog starta krenulo turbulentno, tako je i Maja Marinković uzburkala strasti među Marijanom Zonjić i Radeta Lazića, jer je primetila nešto što niko nije video.

Iskreno, primetila sam da otkad je Dragana ušla da je počeo da ti smeta njen odnos sa Radetom, demantuj me ako grešim. Šta misliš, na koji je način gleda i da li bi volela da se distancira? - pitala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Smeta mi više njegov odnos prema njoj, nego njen prema njemu. Ona je rekla da ima nekog koga voli. Iskreno, ja verujem Radetu, vreme će pokazati - rekla je Marijana.

Ni Marijana nije štedela svoje zadrugare, pa se tako obratila svom dečku sa ciljem da razjasni sve nedoumice za stolom i pred svima.

Čula sam da je Milica Kemez rekla da bi bila sa tobom da je to htela, zanima me tvoje mišljenje? - pitala je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo na početku, tada su sa moje strane postojale simpatije, kasnije se to izgubilo sa moje strane. Gledam je sad kao dragu osobu i prijateljicu - rekao je Rade.

Ono što je Radetu zapalo za oko jeste izjava Sanija Ibramova koji je demantovao sebe dok je najbrajao najiritantnije osobe u Zadruzi. Ovoga puta imao je priliku da svoju grešku i ispravi.

Prošli put kad ti je Mića postavio pitanje da nabrojiš osobe koje ne podnosiš, rekao si da nisi bio iskren. Sada mogu da ti dam šansu da ispraviš to - rekao je Rade.

Foto: TV Pink Printscreen

Napravio sam jednu grešku, bio sam strašno umoran kao i sada. Rešio sam da malo više vremena provodim sa ostalim ljudima. Hteo sam da vidim gde ja grešim, da vidim zašto mislim pogrešno. Imao sam drugačija shvatanja i razmišljanja, to je pravi odgovor i to je normalno. Što se tiče Đedovića, Saške, Milice Kemez...

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'