AKTUELNO

Ovo su svi čekali da čuju!

Već na samom početku emisije ,,Igra istine" došlo je do žestoke rasprave među zadrugarima, a evidentno je da je svako od njih pripremio niz konkretnih pitanja koja oni ni najmanje nisu očekivali.

Tako se zadrugarka Milica Kemez obratila najboljoj rukometašici sveta, Svetlani Ceci Kitić i zamolila je da ispriča nešto više o sebi, iako je javnosti poznato da je bila žrtva nasilja, gde je u emisijama otvoreno pričala svoju životnu priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkad si ušla, osim što znam da ste se bavili rukometom, mislim da se niste dovoljno istakli osim po tome što ste prali sudove. To je sve što mi znamo. Želela bih da vi nama ispričate zbog čega se borite protiv nasilja i vašu životnu priču? - pitala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi znate da sam se bavila rukometom, imam tu titulu, izuzetno dobro perem i sudove... Mi nemamo kuću slavnih, kao u košarci. Odlučili su da izaberu najbolju rukometašicu svih vremena, a to sam bila ja. Vrlo sam ponosna na to, prvenstveno što sam imala priliku da okupim celu familiju i to sam poklonila deci i porodici, to su mi iskreni i pravi prijatelji koji su bili uz mene. Posle toga sam radila kao sportski direktor radničkog. Pitate se otkud ja u rijalitiju? Ja imam troje dece, 25. novembra je bio svetski dan borbe protiv nasilja u porodici. Ja sam potencirala to zbog toga što je bilo mnogo nasilja među omladinom. Ja sam protiv toga, ja sam javno pričala o tome. Bila sam psihički i fizički maltretirana od strane supruga, to se nažalost dešavalo u Italiji. Njihov zakon reaguje kad su u pitanju njihovi državljani, a ne reaguju ukoliko ga ja ne prijavim. Žene tamo zbog sramote ne prijavljuju, a ja sam tamo bila poznata i priznata. Ćutala sam o tome, kao pala sam sa stepenica, pa sa merdevina. To su bili strašni udarci. Govorio je da će da mi unakazi lice, pa sam dobijala udarce po glavi. Ja sam govorila da ću da se razvedem i kad sam se vratila sa treninga, on je uzeo moju Maru i otišao za Srbiju. Ja sam vodila borbu i rekla da ću otići po dete, ne zanima me utakmica. Došla sam u Novi Sad, uzela sam najboljeg advokata, vratila sam ćerku s tim što sam morala x stvari da potpišem. Morala sam da dam stan, kola, sve, da ne bih plaćala alimentaciju. Mara je zvala tatu, nedostajao joj je. Ja sam mu pružila šansu, postalo je još užasnije. Ja sam ga onda prijavila, njemu je bio zabranjen prilazak. Ja sam bežala i skrivala se. Rastali smo se. U međuvremenu sam upoznala divnog čoveka koji je stao u moju zaštitu, zaštitio me je. Tada su prestale pretnje i našla sam svoj mir i nikad više nisam dozvolila da bilo ko povisi ton čak i u trenucima kad se mnogo viče. Kad zadrugari krenu jedni na druge, ja dobijem lupanje srca i to pokušavam da pobedim. Ja imam tri anđela zbog kojih živim, ne bih ušla nikad da bilo ko u porodici ima neki problem. Poželela bih vam da imate decu kao što ih ja imam i hvala vam na svemu - ispričala je Ceca.

Detaljno o ovoj potresnoj ispovesti pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'