AKTUELNO

Ona uopšte nije shvatila šta sam ja htela da kažem - rekla je Jasmina.

Ermina Pašović bila je gošća emisije "Sedi dole", odgovarajući na pitanja o svom odnosu sa Gagijem Đoganijem i Banetom Čolakom, ona je izazvala burne reakcije kod Banetove majke, Jasmine Čolak ali i kod ostalih zadrugara, pa i kod Baneta koji je odlučio da prekine ovu agoniju!

Ona uopšte nije shvatila šta sam ja htela da kažem - rekla je Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovarajući na pitanja Ermina je rekla da je finansijski situirana, a ostali zadrugari su dobacivali da je želela da kaže da ima više novca i od Gagija i od Baneta, što po mišljenu zadrugara nije realno, jer je jedan pevač a drugi rijaliti igrač. Nakon Ermininog odgovora Bane je prekinuo emisiju i obratio se svima.

Kao što je rekao da sam ja njoj ''štaka'', nije shvatila, ona je mislila da je ona ''štaka''. Ona prva lupeta, ja sam imao u glavi da ću se pomiriti sa njom, ona misli da sam ja sa njom zbog para, ali to je način njene odbrane. Nikad se sa njom neću pomiriti, meni iza leđa pokazuje da sam sa njom zbog para, ja nju nikad nisam vređao, to je sramota da mene neko proziva da sam sa nekim zbog novca. Ja sam rekao da ću svoj honorar dati za stan, ja sam siguran da sa njom nikad više neću biti. Ne mogu da slušam kako laže, izvinjavam se što sam upao - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla ako neko ima koristi imaju oni od mene, nisam rekla da me koristi zbog novca, kad smo bili napolju rekla sam da me nije koristio. Njegova majka je rekla ''Skloni se od nje'', a pre toga je meni rekla da ne želi da nas razvaja, ja jesam pogrešila, blatila ga nisam. Jedna bitna stvar, ja kad sam gledala klip, Milan voditelj me je pitao kako mogu da ostanem mirna - rekla je Ermina.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: J.R.

#Ermina Pašović i Bane Čolak

#Jasmina Čolak

'