AKTUELNO

Ne želi da je povezuju sa Vladimirom.

Na narednom snimku prikazan je razgovor pojedinih zadrugara u izolaciji. Vladimir Tomović je pričao o svom odnosu sa Dalilom Dragojević. Tomović je istakao da oni imaju neki poseban odnos i čudnu energiju, objasnio je da mu je ona dala novac za poziv, ali da je dobio i najveći budžet od nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Došao je Đedović i rekao da Mića priča o mom odnosu sa Dalilom. Ja sam rekao da me je Ognjen pitao šta imam sa Dalilom, ja bih rekao: "Ništa". Ja sam rekao da simpatije i emocije ne postoje. Meni je nekoliko zadrugara došlo da mi priča o toj temi, ja sam rekao da me ta tema ne zanima - rekao je Tomović.
Ovo je jako ružno sa svih strana. Vladimir od ovog trenutka više nema nikakvu komunikaciju sa mnom, neću više komentarisati njegove situacije. Čujem da komentarišu mene iza leđa. Svi ljudi koji pričaju o toj temi nisu meni prijatelji i ne žele mi dobro. Za mene je ovo ispričana priča, on to poteže konstantno, meni je Dejan lično rekao da mu odnesem pare za poziv. Ali stavljam veliku tačku na priču sa Vladimirom. Nikada između nas nije postojala nikakva čudna energija. Što se tiče devojaka, znam da pojedinima ja predstavljam problem, muškarci imaju takav odnos prema meni, ne znam zašto. Što se tiče Vladimira, stavljena je tačka, ni dobar dan, ni doviđenja, ovo mi ne treba. Niti mi treba da se moj suprug ovako oseća sada - bila je ljuta Dalila.
Ne postoji jedan zadrugar sa kojim sam ja pokrenuo tu priču, već su oni dolazili sa tom pričom. Ništa nije bilo negativno. Posle toga su se nastavila pitanja šta se tamo dešavalo, ja sam rekao da smo i on i ja bili tad slobodni, ali nije se desio nijedan pogled te vrste. Ja ću njenu odluku ispoštovati, ali mi je teško, jer gubim nekoga ko mi je mnogo drag - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da neko ko stalno potencira ovu priču ne želi Dalili dobro. Vlada to ne potencira jer mu je stalo da ne izgubi prijatelja Dalilu, to potenciraju ili Ivana Šopićka ili Jelena Pešić, ne igrajte se sa brakom - navela je Ceca Kitić.
Razumem šta je Dalila rekla, ovaj klip je bezbeze. Mene ne možete da uzmrdate, niti naš brak, ovo je dosadno - rekao je Dejan Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Što skačete kao opareni - vikao je Mića.
Nisam ja komentarisala nego vi, rekli su da si ti u pabu pričao - bila je besna Dalila.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Zadruga

'