AKTUELNO

Nije negirala ništa.

U toku noći u emisiji ,,Gledanje snimaka" došlo je do žestoke rasprave među zadrugarima, a polemika je nastala kada su načeli temu o ponašanju Ivane Krunić. Kako su mnogi komentarisali da se ona nije predstavila onako kakva je zapravo u spoljnom svetu, Lepi Mića imao je potrebu da prizna šta misli o svemu.

Foto: TV Pink Printscreen

On je napao Nataliju Trik Fx da prizna šta sve zna o svojoj koleginici, a onda je nastao opšti haos kada je Miljana Kulić shvatila da je Lepi Mića samo želeo da nametne svoje stavove drugim ukućanima.

Što se mene tiče, Ivana je pokazala neke budalaštine. Neki su je opravdavali, a ona je i te kako iskusna devojka. Natalija neka kaže ko je ona, pošto je rekla da ćemo svi saznati - rekao je Lepi Mića.
Ja sam samo rekla da si ti energična i temperamenta, ja sam se družila sa njom i viđale smo se često - rekla je Natalija.

Foto: TV Pink Printscreen

Slobodno neka kaže ko je šta rekao, ne bojim se svoje prošlosti. Ja znam ko sam i šta sam. Ovde živim realan život. A, što se tiče Natalije,ona je meni prišla posle nekih situacija i rekla mi je da to nisam ja, jer nisam energična - rekla je Ivana.

Međutim, Ermina Pašović nije mogla da prećuti, pa je otkrila šta je ona čula o svojoj oštroj suparnici.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je rečeno da je tek početak i da je Ivana još pod ručnom. Ona nije kulturna kao što se tako prikazuje, da ima klošarski način ponašanja i da je odrasla u nekom bloku - rekla je Ermina.
Ja sam priznala da imam ishitrene reakcije u nekim momentima, ne znam šta je problem - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovo ne mogu da slušam, pogotovo da jedan štakor daje dijagnoze. On priča za Ivanu da je nenormalna, a on pokušava da navede Nataliju da ima negativan stav, iako ona ništa loše nije rekla! - rekla je Miljana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'