AKTUELNO

Tara sigurna u Matejine emocije!

Mateja Matijević i Tara Simov u dvorištu Bele kuće imaju burnu raspravu o njihovom odnosu. Naime, ovo dvoje zadrugara su bili prisni, a sada se njihov odnos sveo isključivo na prijateljstvo. Tara Simov tvrdi da je ona zaljubljena u Mateju da je spremna to i da dokaže, dok Mateja sa druge strane ističe da ne gaji nikakve emocije prema njoj i da je posmatra kao prijatelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Spavala sam sa tobom, prešla sam preko tatine reči da neću spavati ni sa kim, da li misliš da bi to uradila zbog rijalitija, ja sam to radila zbog većih razloga, ja ti govorim da te volim, a ti mi govoriš da je to laž, na sve to dam ti 15 argumenata, spavala sam sa tobom, kidam se i plačem zbog tebe, ti nisi bio iskren prema meni. Svaki put sam rekla da te volim, kad me pitaju ne mogu da budem neiskrena, to tebe guši i davi, ako ti prećutim sve što osećam onda bude problem. Ja mislim da ti osećaš nešto prema meni, ali smatram da je to malo - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti imaš strast, vatrena si, boli me k*rac za tvoje mišljenje, ti i ja ćemo se posle ovoga udaljiti, ja verujem da si zaljubljena u mene i da me voliš - rekao je Mateja.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: J.R.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'