AKTUELNO

Tara spremna na sve da bi dokazala ljubav!

Tara Simov i Mateja Matijević ušli su u žestoku raspravu o njihovom odnosu. Tara potencira i stavlja u prvi plan svoje emocije izjavljujući Mateji da je zaljubljena u njega. Matejin odnos prema njoj je izuzetno hladan, i on je izričit u tome da ne oseća ništa prema njoj, i da njih dvoje nemaju nikakvu budućnost!

Je l' razumeš problem, sve može da se meni prebaci da sam ljubomoran, ja sam se izjasnio da nisam zaljubljen u tebe. Šta ja tebi treba da kažem da treba da shvatiš da mi nikada nećemo biti zajedno? Ja sam se družio jer sam mislio da nisi zaljubljena u mene. Ja ne želim da mi dokazuješ. Od 50 ljudi to vidi troje. Ja sam preko svega prelazio zbog prijateljskog odnosa, kako sad da rešimo ovo? Sa moje strane nikad ništa neće biti. Mi ne treba da imamo bilo kakav odnos. Znači mi smo hvatali momente kada nas kamera nije snimala da bismo imali s*ks, ti si mene molila da se to ne iznese, izabrala si me za omiljenu ličnost, onda smo ušli u ceo odnos strastveno, prijali smo jedno drugom, ja sam rekao da ne osećam ništa - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš odnos nije prijateljski jer sam ja zaljubljena u tebe, kako želiš da ti to dokažem? Milim da većina misli ono što i ja mislim, da osećaš nešto prema meni, prešao si preko onog sa obezbeđenjem, preko ponižavanja tebe kad sam ljuta, ja sam kanalila svoje poštovanje. Ja želim da dokažem, želim. Neka to bude prvi korak ka izradnji poverenje, ti meni ne veruješ, ti lažeš, pereš se - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: J.R.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'