AKTUELNO

Otvorio dušu cimerila!

Nakon ulaska majke Jasmine Čolak i pitanja gledalaca koji su ponovo aludirali da vezu Ermine Pašović i Gagija Đoganija, Bane Čolak doneo je surovu odluku.

On je prekinuo vezu sa Pašovićevom, a dan nakon toga požalio se društvu iz paba da sumnja da ga je Ermina iskoristila kako bi ušla u rijaliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Već sam saznao da je izjavila da bi volela da uđe u rijaliti. Sve više sumnjam da me je iskoristila da bi ušla ovde. Rekao sam joj pre ulasak da ću da se ljubim ovde sa devojkama, rekla je da joj ne smeta, sada tvrdi da nije znala da će joj toliko zasmetati. Iako ima para, mnogi ljudi imaju milione, pa pate da budu poznati. Nju su zvali i ponudili joj ugovor zbog mene. Niko je nije šibao po ušima da pokazuje poruke sa Gagijem! Sve mi je to sumnjivo - govorio je Bane, a onda ga je Natalija Ibraimov savetovala.
Ovo traje već mesec i po dana. Ne postoji dan kada se vas dvoje ne svađate, šta će ti to, brate? Znači da ne ide, jednostavno niste jedno za drugo. Ako te je toliko puta slagala, ako je tvoja majka ušla ovde zbog toga, znači da ne ide. Ako ne postoji poverenje među partnerima, tu nema dalje - govori

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastaku teksta.

Autor: S.Š.

#Bane Čolak

#Natalija Ibraimov

'