AKTUELNO

Sve se orilo!

Filip Đukić i Ivana Šopić ušli su u veliku raspravu nakon emisije "Pitanja gledalaca", kada je voditelj Milan Milošević izašao iz Bele kuće. Tom prilikom oni su pričali o svom odnosu, a Ivana je sve vreme vikala na Filipa.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene zanima šta ti misliš, ne po činjenicama, nego po osećaju! Ja tebe pitam da li misliš da sam ja planirala da se zaljubim u tebe? Šta si osetio? Da li sam planirala ili nisam? Okej, ispadam smrad, samo zaboravi na sve činjenice! Šta ti misliš, da li sam ja folirala vezu? Koristi čula! Ustaneš i slažeš, znam da to ne misliš - govorila je Ivana.
Ne možeš da me pitaš to... Što imaš potrebu da se dereš? Od govornice mislim da si isfolirala sve. Kako si me čekala na zicer? Zašto si se pomirila, ako si me čekala na zicer? Okej, možda si se zaj*bala što si se pomirila. Videla si da to nije to, pa si čekala da napravim neko sr*nje! - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, gutala bih i trpela tvoja sr*nja, ali si mi j*bao majku! Šta smo ti i ja radili sa Borom, šta smo ti i ja, foliranti? I te kako ti je smetalo, a što si folirao? Ja sam rekla: "Sklonite mi Boru", jer mi je napravio problem. Slažem se za onaj zicer. Mene je ono pismo poremetilo. Jesi ti svestan da si uradio gore stvari, a da nije bilo ništa? Druga bi ti glavnu otkinula! Mogla sam od tebe da napravim ološa, ispala sam šmeker prema tebi. Ti si taj koji se pridružio Bori, a do juče nam je smetao - nastavila je Ivana.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'