AKTUELNO

Ovo nije znala sve do sada, a to ju je uvredilo!

Naredno pitanje voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Pitanja gledalaca" pročitao je za Baneta Čolaka, a bilo je u vezi njegovog razgovora sa majkom Jasminom Čolak, a ticalo se Ermine Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Majka ti je rekla da je Ermina jako neuredna, a ti si brže bolje osuo paljbu po njoj. Kako ti to nije smetalo pre Jasmininog ulaska? - glasilo je pitanje.
Bila je ta priča u nekom kontekstu, rekla sam da je mlada i da jednostavno mora da shvati da je došla na televiziju, nekako kao da nema volju, da se našminka, da tera modu, ako ne zbog nje same, onda mora da razmišlja da i njen sin treba da bude ponosan, da njeni roditelji gledaju sa nekim ponosom - ispričala je Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nju upoznao bez grama šminke, ali sam joj i ja govorio da je na televiziji i da ne može u toj garderobi u kojoj ide kod pasa da bude za stolom, da treba da brine malo više o sebi, ja sam joj to zamerao. Sinoć smo pričali o estetskoj hirurgiji, zbog čega se ona opet naljutila na mene - odgovorio je Bane.
Ti posle svega, da ti nju savetuješ za plastičnu hirurgiju! Ovo je toliko ružno! - ubacila se Dalila Dragojević, zbog čega se Ermina rasplakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam takva osoba, ne praktikujem silikone. Meni nije do toga, obučen trenerku ili farmerke, ja nemam nameru da se bavim javnim poslom, ja sam takva - izjavila je Ermina u suzama.

Zadrugari su zamerili Čolaku, kada je Dalila iznela informaciju, da ju je savetovao da ide na operaciju grudi, te se on pravdao da je Pašovićeva sama htela da se podvrgne tom zahvatu.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'