AKTUELNO

Da li će joj preći preko ovoga?!

Bane Čolak i Ermina Pašović nastavili su raspravu u hotelu, a ona je sve vreme slušala svog dečka kako je raskrinkava i navodi sve činjenica zbog kojih je sve sigurniji da ga je slagala i da je spremna na sve kako bi opstala u "Zadruzi".

Međutim, ona nije mogla da sakrije bes zbog njegove majke, pa mu je žestoko uzvratila, a onda je došlo do ozbiljne rasprave između njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene zanimaju činjenice koje ti ja kažem, a ti to ne možeš da porekneš. Znakovi uzvika i srca! Postoji tvoj glas postoji i sve što si rekla o meni! - rekao je Bane.
Vi možete da pričate šta hoćete, ja ovde ništa ne mogu da dokažem! Je l' tebe bilo sramota što sam te gledala sa Krunićkom ovde?! Jesam li ti napisala da ne želim to da gledam! Rekla sam ti da budeš to što jesi, mi smo se dogovorili šta ćeš da kažeš da bismo mogli da vrtimo priču! - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

To je laž! Ko si ti da ja tebi dajem obećanje?! Ti mojoj Jasmini ništa nisi rekla o trudnoći, nisi mi ni pomenula da niste pričali! Sa mojom majkom nisi pričala! - rekao je Bane.
Tvoja majka me nije zanimala - rekla je Ermina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'