AKTUELNO

Ovo je odmah morala da mu ispriča.

Jasmina Čolak je odmah nakon ulaska u Zadrugu jedva dočekala da obavi razgovor sa svojim sinom Banetom Čolakom, a on je vidno emotivan želeo da sazna zbog čega je njegova majka bila izričita kada je naglasila da ga ne želi u blizini Ermine Pašović.

Oni su se odmah udaljili od svih kako bi nasamo porazgovarali, a onda je Jasmina otkrila šta je sve primetila u Ermininom ponašanju koje je ukazivalo na to da igra igru i da je neiskrena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš više tako da daješ sebe! Ni sa kim se ne takmičim, došla sam u goste. Koliko god to smešno delovalo, veruj mi da si toliko mentalno jak! Da nisi, niko te ne bi pozvao. Ti možeš mnogo više da izdržiš, tebi je ova Zadruga mogla da bude pesma! Ne znam kad sam zadnji put videla da se smeješ, da budeš ono što si napolju. Ja tvoj osmeh videla nisam. Matora je mnogo lepo rekla pre neki dan, da nisi srećan. Šta to tebi treba? Ti non-stop misliš o nekom drugom. Mnoge stvari ti nije rekla, neke ti je pogrešno intrepetirala. Zaobišla je istinu. Ti znaš da ja nisam došla da se svađam, ona nema granica dokle ide kad se raspravlja. Juče za stolom, ona je gazda, ti sediš pored nje. Ona je bolesna, ti je odmah uzimaš pod zaštitu. A posle sat vremena se svađa sa Saškom kao da joj nije ništa - rekla je Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Od onog momenta kad si mi sve rekla preko video poziva, ja nikakav dokaz ni za šta nemam. Ne znam šta je izašlo napolju. Ja znam da ti nisi iz neke selendre i da veruješ u neke natpise. Ne znam, da tebi baci neko tanjir iz kog jedeš... Šta je tačno laž? - rekao je Bane.

Kako je Ermina odmah nakon njenog ulaska poručila Banetu da je njegova majka presrećna što će njih dvoje konačno biti zajedno pred kamerama, Jasmina je ovom prilikom demantovala sve, pa otkrila kakve mu je sve laži izgovorila ni ne sluteći da će se sve razotkriti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja počinjem da sumnjam u tvoj intelekt. Ona tebe non-stop odvaja, pripila se uz tebe, jasno je zašto je ušla. Ja bih ti najlakše nabrojala šta je istinito rekla. Od ulaska, njoj neke reči tako lako prelaze preko usta. U 24 sata ili u 12 sati ona od iste priče napravi šest verzija! Što je najinteresantnije, glasovna poruka koju je pustila jedna naša prijateljica: ,,Ceo dan me Jasmina zove i teši me", a nikad u životu! ,,Žena je izludela, kao neke sekiracije". A, nije tačno! Bio si opušten, družio si se sa ljudima. Ivana Krunić je za tebe! Ja nju tešila nisam nikada, to je laž - rekla je Jasmina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'