AKTUELNO

Mitrova je povređena zbog nepravde koju joj je Siniša naneo.

Milionski auditorijum je upoznat sa tužnom pričom Dragane Mitar koju je suprug prevario dok je boravila u rijalitiju, pretio joj, a potom i izbacio iz stana.

Zadrugarka je tokom večeri sedela u pabu sa Stefanom Karićem, Markom Đedovićem i Lepim Mićom te im je priznala sve o ljubavnim aferama svoga supruga Siniše dok su bili u braku.

Foto: TV Pink Printscreen

Celo leto je on na moru. Ibica, Dubai, dete nije video. On nema sliku u telefonu sa detetom. Sad sam mu poslala tri slike sa detetovog rođendana, da ne zaboravi kako izgleda dete - pričala je besno Dragana.
Ja sam se dopisivao sa svakom njegovom švalerkom, sve su mi to priznale i pokazale su mi slike. Ona Vedrana, pa ona druga. Zaboravio da se odjavi sa Instagrama, ja uzmem profile svih devojaka i kažem im da ću da pustim izjavu da su se dopisivale sa Sinišom. One me molile da to ne objavim i kažu mi koliko je trošio para, šta joj je sve kupio - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da on brine o detetu, a on kaže da ide na poslovni put. Išao sad u Barselonu sa nekom devojkom na 10 dana dok sam ja bila u "Zadruzi". Ja ne znam zašto ne želi što pre da se razvedemo, glupo je zbog te devojke. Sve je predato, sve je u sudu. Ja tražim dete i alimentaciju - pričala je Mitrova.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Marko Đedović

'