AKTUELNO

Kemezovoj zasmetalo što je Kandić nije okarakterisao kao najlepšu.

Milica Kemez je istakla da nakon ljubavnog neuspeha sa Filipom Đukićem ne želi olako da ulazi u vezu. Iako je Stefan Kandić priznao da je iskreno zaljubljen u Kemezovu, ona još uvek nije spremna na to.

Jovana Tomić Matora je u emisiji "Pretres nedelje" istakla da Milici prija Stefanova pažnja i da navija za njihovu ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Milici i te kako prija Kendi. Ona neće da žuri, još je sveže ovo sa Filipom. Milica je odlepila za Filipom. Kendi je najsrećniji dok je kraj Milice. Kendi je ovde najzaljubljeniji dečko. Ja navijam i volela bih da se tu nešto desi - rekla je Matora, a povodom ovoga su se oglasili i glavni akteri priče.
Ja mislim da je on dobar i lep momak. On je za mene još mlad, njegove fore su dečije. On je tu za mene, ja sam tu za njega. Danas smo se posvađali jer je on rekao da mu je Dragana najlepša devojka, išao je linijom manjeg otpora. Pritom što je ta devojka ušla pre neki dan. Filip je rekao da ja imam lepe oči, on meni ništa nije rekao - rekla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da sam sa Milicom, za mene ne bi postojala nijedna druga devojka. Bio sam samo objektivan. Ja kada sam pričao šta treba da ima idealna devojka, ja sam naveo tri stavke koje ima ona. Ja sam rekao šta mislim. Ako sam bio dobar prema nekome, bio sam prema njoj - rekao je Kandić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Milica Kemez

#Stefan Kandić

'