AKTUELNO

Ljubav cveta!

Voditelj Milan Milošević je u večerašnjoj emisiji "Pretres nedelje" podigao i Ivu Grgurić, koja je sinoć imala poziv sa svojom majkom. Milana je zanimalo kako je poziv uticao na Grgurićevu, a onda je podigao i Stefana Karića, za koga su zadrugari primetili da se primetio od poziva.

Foto: TV Pink Printscreen

Majka mi je dala par saveta, pozdravila ljude. Minu nije pozdravila? Možda nisam dobro čula. Tomovića? Čula sam da je pozdravila Minu i Vladimira. Mojoj majci je to prvi poziv, nisam očekivala nju, rekla sam joj da se ne oglašava, da ne bi bio rafal nad njom, ali sam znala da voli te medije. Ne mogu da verujem da je umrežena sa Sanjom i ko zna još sa kim. Rekla mi je da ne guram ništa pod tepih, rekla da je Stefan sladak - ispričala je Iva, a onda je ustao Stefan Karić:
Malo smo se opustili, možda nas je ojačala ta svađa. Možda nam je to trebalo - priznao je Karić, pa ponovi da misli da Iva i on mogu da uspeju van rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste se Stefan promenio, ja sam prvi prokomentarisao. Vidi mu se, odlučniji je. Ubode pravo u metu. Drago mi je što me je Iva poslušala. To što nisam pozdravljen od njene majke, nema veze. Iva će imati moje poštovanje, ne samo kao njegova devojka, nego i ako raskinu. Time ću dokazati prijateljstvo prema Stefanu, mislim da će ovde biti ozbiljna ljubav - ispričao je svoje mišljenje Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

#Vladimir Tomović

'