AKTUELNO

Zadrugarka ušla u konflikt sa Mićom zbog Tare i Mateje.

Lepi Mića je tokom noći žestoko osudio ponašanje Maje Marinković koja flertuje sa nekoliko muškaraca. Naime, osim što se poljubila sa Vladimirom Tomovićem, Maja je spavala i sa Stefanom Karićem u istom krevetu, a potom flertovala sa Matejom Matijevićem.

Kako je Maja istakla da joj je zanimljivo da flertuje sa Matejom, ali da ne želi sa njim da bude u vezi, Mića ju je iskritikovao i sasuo joj žestoke uvrede.

Foto: TV Pink Printscreen

Što praviš priče sa Matejom, ako ti se ne sviđa? Ja mislim da ti praviš goru stvar - pitao je Stefan Karić Maju.
Ja sam stavila njemu do znanja da se on meni ne sviđa. Ja ne želim da imam vezu sa njim, bilo mi je dosadno. Simpatičan je dečko, popilo se malo - pričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti opravdavaš ono što rade dr*lje. To je ono što rade dr*lje. Šta drugo dr*lje rade, nego flertuju sa drugim momcima? Taru pravite ludom što je zaljubljena u njega. Ti bi se Majo ovde j*bala sa svima da bi bila bitna. Ti devojke ovde nazivaš k*rvama, a ti ispadaš moralna k*rva. Ti mrziš Taru! P*pušiš mi k*rac - vikao je Lepi Mića na Maju.
Ja sam pogrešilla što se tiče ovoga sa Vladimirom. Meni se Mateja ne dopada u smislu da budem sa njim. Ja da sam htela, ja bih bila sa njim. Ne interesuje me, ne gledam ga na taj način - pravdala se Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Maja Marinković

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'