AKTUELNO

Pevačica na sve ima komentar.

Saška Karan je zadrugarka koja uvek bez dlake na jeziku komentariše sva dešavanja u Beloj kući. Pevačica je sledeća ukućanka sa kojom je voditelj Ognjen Amidžić uradio intervju.

Karanova je voditelju priznala sve o odnosu sa Miljanom i Marijom Kulić, a potom i prokomentarisala ljubavne parove u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Oko tog budžeta smo napravili igru i zavrzlamu, ali smo i taj novac podelili, nisam sebična. Đedović i ja smo se našli, ista neka energija. On je temperamentan, na istoj talasnoj dužini smo. K*rvićke su posebna priča. One samo nešto mrmljaju. Miljana je duševni bolesnik - rekla je Saška Karan.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je sa jedne strane žao Marije, jer mora da čuva dete pored majke, jer "Mrmljana" nije sposobna da to uradi, ali sa druge strane je veoma opasna, iznosi detalje koji nisu tačni. Znam da je ljudski praštati, ali postoje osobe sa kojima ja nikada neću progovoriti. Sa K*rvićkama se nikada neću pomiriti - istakla je Karanova.

Foto: TV Pink Printscreen

Saška je potom prokomentarisala odnos Ivane Šopić i Jelene Pešić, ali i ljubavni par Ivu Grgurić i Stefana Karića.

Ova svađa između Šopićeve i Pešićeve, bile su drugarice i evo šta se desilo. U rijalitiju nema prijatelja. Meni je Jelena veoma draga, odvaja se od drugih devojaka, ne spada u taj koš. Bila sam skeptična što se tiče Ive i Stefana, ali bih volela da izdrže do kraja. Lep su par. Devojka nije vulgarna. Stefan je takođe kulturan dečko. On mi se obraća sa poštovanjem - rekla je Saška.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'