AKTUELNO

Emotivni razgovor majke i ćerke.

Drvo mudrosti pozvalo je zadrugarku Ivu Grgurić u Rajski vrt i obavestilo je da skupi 1.500 dinara, jer joj je Veliki šef omogućio da dobije poziv sa majkom. Iva je odmah potrčala i ostavila novac u poštansko sanduče, a zatim se uputila ka govornici, gde je odmah počela da plače kada je ugledala svoju majku sa druge strane ekrana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mila, anđele, nemoj da plačeš da ne bih i ja. Super si, stalno te svi gledamo i pratimo i podržavamo. Braća ti spavaju, svi spavaju - pričala je Ivina mama.
Da li mi nešto zameraš? - upitala je Grgurićeva.
Slušaj, Iva, ovako... Sve je u redu, imaš podršku potpunu. Barbara te pozdravlja, Leo je super, sa stanom je sve u redu. Pozdrave šaljem Stefanu, Matoroj, Filipu, veliko poštovanje Mići, Ivanu Šopić. Slušaj, nemoj da piješ i nemoj da pričaš o s*ksu, ni o stvarima iz spoljnog sveta. Ne spominji nadimke. Hoću da imaš stav. Reci šta imaš i kraj priče. Niko ti neće ništa, imaš svoj gard. Kada imaš problem sa Stefanom, probaj sa njim da sedneš i da razgovaraš. Nemojte gurati stvari ispod tepiha. Nije ti lako, ali moraš da izdržiš - posavetovala ju je majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan, Šopićka, svi te pozdravljaju - rekla je Iva.
Poruči Matoroj da je Sanja voli i da ništa što je izrečeno nije istina. Janjuša mi pozdravi. Ljubim ga - rekla je Ivina mama, a poziv se onda prekinuo i Grgurićeva je ispričala zadrugarima šta joj je mama rekla.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Iva Grgurić

'