AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nova učesnica treće sezone rijaliti programa "Zadruga" je takmičarka prethodnog serijala Dragana Mitar, koja je izazvala opštu pometnju u studiju. Na samom početku razgovora, Dragana je otkrila da je srećnija nego ikada, što se može zaključiti po njenom spoljašnjom izgledom, a već na samom početku priznala je da poseduje šokantna saznanja o novim cimerima.

Sada sam mnogo opuštenija u odnosu na prvi put. Što se tiče informacija o takmičarima, znam svašta nešto. Iskoristiću ih ako me neko bude dirao, ja nisam svađalački tip, ali ću imati keca u rukavu kad me neko napadne - rekla je Dragana.

Na pitanje ko je najskandalozniji takmičar velelepnog imanja u Šimanovicma, Mitar je otkrila.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću iznositi ništa na početku, svašta sam saznavala, što ovako, što putem Instagrama. Ako me budu dirali, ja ću obrušti sve na njih. Sada kada krenem ka kući tačno ću da vidim ko se obradovao, ko nije testiraću i stare zadrugare. Pogled govori više od reči. Moram da ispravim ko će da mi skuva kafu, da mi odnese kofer, ko će odragovati lepo kada neko nov dođe - rekla je Dragana.

Učesnica drugog i trećeg serijala rijaliti programa "Zadruga" prokomentarisala je odnos Vladimira Tomovića i Mine Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

U rijalitija su mnogo naglašene emocjie, mnogo vam je bitna pažnja, tražite utočište i mir. Mina me je iznenadila, ne znam šta se dogodila pa je odjednom dogodila tolika ljubav. Nikada se nije desila ovakva situacija ranije, ona je zaslepljena Vladimirom. Oboje su krivi za takav odnos, neko je davao nadu, možda nesvesno. Znam Vladimira, to mu je neka taktika trenutno sa devojkama, možda da mu brže prođe vreme. Prošle godine se Mina igrala, sada kao da se desio bumerang - tvrdila je Dragana.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Dragana Mitar

'