AKTUELNO

Drama se nastavlja.

Nakon žestoke rasprave između Ivane Šopić i Jelene Pešić na večerašnjoj "Igri istine", Jelena je postavila pitanje Filipu Đukiću.

Jutros smo pričali o ovoj situaciji, pošto smo ti i ja najbliži bili Ivani. Jedino mi možemo da pričamo o tom odnosu prema bliskim ljudima. Da li je Ivana neko ko sve ublaži kada priča nasamo? Složili smo se oko toga, a onda po ćoškovima priča i o tebi i meni - krenula je Jelena.
Ti si ćoškara, ja nisam - ubacila se Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispostavilo se da je tako. Ono za fićfirić, pa onda ovo sad da je čekala na zicer. Ta priča da si iskrena i da sve kažeš u lice nije tačna. Sama si priznala da te je poljulalo pismo - krenuo je Filip.
J*bo me pas kad sam štedela tebe i nju. Ovo sam ja, ovakva sam od prvog dana. Jelena traži zaštitu u tebi - besnela je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da si iskrena, nisi - ponovio je Đukić.
Ja ću danas biti prvi put iskrena, ti ne smeš Tomoviću da kažeš šta ti smeta. Vladimir je iskren, ti si povređen. Svađaj se nekad i sa nekim drugim, a ne sa svojom devojkom i sa ženama. Ako krene neki muškarac da te bije, ja ću da te branim. Mislila sam da se samo Jelena loži na Filipa, ali izgleda i on na nju - vikala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Filip Đukić

#Ivana Šopić

#Jelena Pešić

'