AKTUELNO

Zadrugari jasni u odlukama!

Voditelj Ognjen Amidžić pristigao je u Belu kuću kako bi izabrao prvog nominovanog. Nakon Vladimira Tomovića, Jelena Pešić dala je svoj sud ko bi trebalo da ide izolaciju - Miljana Kulić ili Lazar Čolić Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja isto nominujem Miljanu, jer je imala par negativnih komentara, pa pozitivnih. Stoji to da je nekada malo dete, ishitreno odreaguje. Ne može da razgraniči kada je neko fer prema njoj kada nije. Stoga nominujem MIljanu - rekla je Pešićeva.
Sa Zolom sam progovorila dve rečenice, sa Miljanom malo više. Za nju važi pravilo da zabija nož u leđa, prema meni nije. Žao mi je Zola, ali nominujem Miljanu - bila je kratka Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Miljana top počela rijaliti, ona ima prekid da "pukne" i okrene leđa onima sa kojima je bila dobra. Zbog toga je bolje, da ona i ja ne budemo dobri. Bolji odnos imam prema Zoli, stoga nominuje Miljanu -rekao je Filip Đukić.
Nominujem Miljanu, jer je jako pokvarena osoba. Mnogima okrene leđa, izda. Zola je mnogo dobar čoverk, ima želudac za Miljanu, tako da Miljanu šaljem u izolaciju- objasnio je Mlađan Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Filip Đukić

'