AKTUELNO

Nije mogla da prećuti!

U toku emisije ,,Sedi dole" voditelji Stefan Kandić i Stefan Milošević započeli su anketu ,,Istina ili laž", a Filip Reljić bio je gost koji je odgovarao na pitanja.

Reljić je bio otvoren kada su u pitaju bila pitanja, te je ironičnim tonom priznao da Saška Karan i Marko Đedović barataju samo istinitim informacijama. Podsetimo da su Saška i Đedović žestoko zaratili sa Reljićem kada su mu još na početku nedelje preoteli budžete, pa je sasvim jasno zašto je Filip bio ironičan.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom su voditelji ponovo otvorili čuvenu ,,Pandorinu kutiju", gde su prošitali naredne poruke koje su zadrugari ostavljali. "Mlađiće, srce moje, jedva čekam da otkačiš Ninu i da budemo zajedno", glasila je jedna poruka.

Tara Simov upala je u studio iz kog se emituje emisija ,,Sedi dole", jer se povela tema oko aljkavosti zadrugara, pa je htela da se odbrani od etiketa da je ona najneurednija zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Volela bih da se zadrugari okrenu tome šta je prljavo, a šta nije. Konstantno se guraju stvari u moj garderober, u aljkavost spada to što se ne pere garderoba - izjavila je Tara.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'