AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno ovo da čuje.

Jelena Pešić i Ivana Šopić razgovarale su nakon emisije "Gledanje snimaka", a tom prilikom Šopićeva je rekla Pešićevoj kako joj nije jasno zbog čega se promenila u poslednje vreme. Osim o svom prijateljstvu, Jelena i Ivana su pričale i o Vladimiru Tomoviću, a Šopićeva je ostala šokirana kada je čula šta je Pešićeva izjavila za Filipa Đukića.

Foto: TV Pink Printscreen

Prećutno si uvek bila na Vladimirovoj strani. Ti si bila za njega, za sve te ljude kada su ti okrenuli leđa. Ti si i dalje za njega (Vladimira). Bila si za njega i kada sam ja ušla sama u svađu sa njim. Ja ne mogu da verujem da ti zaboravljaš neke stvari. Cenila sam jako tvoje mišljenje, ali ti si se promenila skroz. Ne znam zbog čega. Ti si meni ovde od starta najbolja drugarica. Ja sam bila šokirana za ono za krevet - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebe ne bih predstavila kao ti mene na predstavi, ja u životu ne bih ustala i rekla da si ti zaljubljena u nekoga. Mogla sam i ja da kažem ono što mislim, a nisam. Zapitaj se odakle kreće sve ovo - pričala je Jelena.
Kako kada postoje klipovi? Mene su pitali šta mislim, ja sam rekla da mislim da si zaljubljena. Jelena, ja ne mogu da biram reči koje su tebi pitke. Ti znaš šta ja mislim o tebi. Ja ne prestajem da se šokiram - dodala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da ti kažem nešto... To što si dozvolila ovo da se Filip oseća, da ga karakterišu kao debila, to je van pameti - dodala je Jelena, a Ivana je ostala u šoku.
Jesi ti normalna? Kakve veze Filip ima sa ovim? Bože, budale. O, majko mila! J*bem ti sunce, šta sam ja doživela - govorila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle ove svađe, Ivana Šopić je po kući govorila svojim cimerima da je šokirana zbog Jeleninog ponašanja, kao i da ju je najviše iznenadila Jelenina izjava o Filipu Đukiću.

Mićo, znaš da sam otkrila istinu, sada. Jelena se loži na Filipa. Meni je to Karić pričao, a ja mu nisam verovala. Ona meni na kraju kaže da joj je žao Filipa. Šta sam ja ovde doživela? Evo ti, pitaj Stefana. Cela ova rasprava oko našeg prijateljstva i na kraju ona meni govori za Filipa. Ja sam šokirana - rekla je Ivana cimerima.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'