AKTUELNO

Tomićeva smatra da Čolak nije srećan sa Erminom.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 3" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Bane, svi se sećamo koliko je Gagi branio interese dok si ti bio sa Ivanom. Ti si mirno slušao njegove laži da mu je ona prijateljica, a bio si pristutan kada joj je slao poruke i muvao je. Zašto tada nisi izneo sve o njihovom odnosu kako ti očekuješ da ti bilo ko šta ikada veruje? - glasilo je pitanje za Baneta Čolaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako neko ima osećanja prema i to napišu u poruci, a ne pređu granicu prijateljstva, to je prema mom mišljenju drugarstvo. Jeste Gagi branio Erminu i pričao mi ne treba to da radim sa Ivanom. Ja mislim da se to napolju nije desilo i da oni nisu prešli granicu. Mnogo je ružno sa njegove strane što ju je nazvao lažovom. On je ljubomoran na to što sam ja uspeo da budem sa Erminom, a on nije - rekao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu da biram put na koji ću da dokažem istinu - dodala je Ermina.
Stalno on nađe opravdanje za nju. Bane sebi neće da prizna neke stvari koje vidi. Ja neću da se mešam, nije srećan. Ja samo čekam da on eksplodira da se. To za Gagija, sve isto mislim kao i on i ti papiri za trudnoću, sve mi je to sumnjivo. Ona je rekla da je donela papire, a posle i da ih ima u telefonu, sve je to čudno - iznela je svoju stranu priče Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

#Jovana Tomić Matora

'