AKTUELNO

Među njima više ništa nije isto.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 3". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Kada je pušten klip gde si pričala o Ivi, a zatim o Jeleni, Iva je rekla da tu ne vidi ništa loše, dok se Jelena pobunila za stolom i rekla da joj je to zasmetalo. S obzirom da smo mi svedoci da si u nekoli ti u nekoliko situacija prećutala neke stvari koje ti se kod Jelene nisu dopale. Da li si sigurna da je ona tvoj prijatelj? - glasilo je pitanje za Ivanu Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

To što se družimo ne znači da treba da budemo istomišljenice. Ja sam Jeleni rekla da ne gledam uvek šta pričam. Meni je zasmetalo što sam ja u tom klipu nju branila, a ona mi je posle svega rekla da je ona šokirana. Kada su me pitali da li mi smeta što se Milica priča Jeleni koliko voli Filipove šake, ja sam rekla da mi to ne smeta, ali mi je i te kako smetalo. To sam rekla da ne bi ispalo da je ona loš prijatelj - istakla je Šopićeva.
Ja ne bih da se vraćam na to. Najnormalnije je da mi imamo svađu i sukob mišljenja, ali mi to brzo rešimo - objasnila je Jelena Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ivana Šopić

#Jelena Pešić

'