AKTUELNO

Žestoko!

"Znamo da ovo što radiš sve sa Matejom, radiš da bi povredila Taru i napravila Tomovića ljubomornim. Objasni nam izjavu koju si rekla Tari - Tek će Mateja da te boli" - glasilo je pitanje za Maju Marinković koje su joj postavili gledaoci noćas. Inače, tokom Majinog izlaganja ona je opet ušla u svađu sa Miljanom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako mene neko vređa, i ja ću njega. Ona je mene pljunula ovde i to me je najviše iznerviralo. Ona je na radiju rekla da smo se Mateja i ja poljubili, to nije istina. Tako da, mnogo laži je tu provučeno. Ja sam joj to rekla da bih je iznervirala - rekla je Maja, pa se posvađala sa Miljanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je tu da te razotkrije i da ispriča istinu o tebi. Ne mogu da sedim i da ćutim. Sada si Majo kontradiktorna! Šta je ovo? J*be lud zbunjenog... A Tara je do pre pet dana pričala da ima poverenja u Maju - rekla je Miljana.
To je rekla u više navrata. Nije to bio prvi put da me provocira na takav način i da mi tako preti za Mateju. Sinoć je rekla da će uraditi tri puta goru stvar na žurki. Meni je, onako, presela žurka. Gledajući sa neke moje tačke, sve ovo što ona govori danima, ispada da je Mateja debil u njenim očima, da nije kvalitetan za druženje, ispada da ga ona koristi zbog Vladimira i mene - pričala je Tara koja je žurku u utorak veče preplakala zbog Maje i Mateje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ti rekla: "Tek će da te boli". Ona je bila bliska sa Vladimirom, ja sam sa njim bila u dobrim odnosima i Tara dođe i poljubi Vladimira ispred mene. Meni ovde niko prijatelj nije, dobra drugarica mi je samo Marijana. Dajte, Tara se ljubila sa još petoricom ovde - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko ne može ovde meni da kaže da sam naivan i glup. Maja Marinković ovde jedino tera inat Staniji Dobrojević - rekao je Tomović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Kuvekalović

#Zadruga

'