AKTUELNO

Smatra da ima pravo da načini ovaj potez!

Mateja Matijević i Maja Marinković sve više privlače pažnju javnosti otkad je njihovo druženje postalo sve učestalije, a na šta svakodnevno burno reaguje Tara Simov koja je priznala koliko je zaljubljena u njega.

Oni su ovog popodneva bili specijalni gosti u emisiji radija ,,Amnezija", a voditelji Bora Santana i Bane Čolak pripremili su mnoštvo pitanja za svoje cimere. Mateja je iskoristio ovu priliku da se ogradi i negira sve navode da će među njima biti nešto više, dok je Maja tvrdila da ima pravo da radi šta hoće sa slobodnim muškarcima.

Ja nemam nikakav problem što se Ivana poljubila sa Vladimirom, ja imam pravo da mi se to ne dopada, ja ih nisam osudila. Što se tiče mene i Mateje, ja ne mogu Taru da ugrožavam, jer se sa Matejom nisam poljubila. Samo smo flertovali - rekla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da negde ima mnogo kočnica i za jednu i za drugu priču. Ona to potencira, a ne želi da ispadne grbava - prokomentarisao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče, ja nisam prešla granicu, on je slobodan dečko i ja imam pravo to da radim. Iskreno, pričala sam i sa Marijnom, plakala sam, jer mi se sve skupilo. Misle da sam ja od kamena, ali ja svoja osećanja ne dajem na tacni. Iskreno, mnogo toga se izdešavalo - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Matijević je još jednom obrazložio zbog čega smatra da nema apsolutno nikakvu obavezu prema učesnicama Zadruge, kao ni bivše ljubavi Anđele Veštice, a u skladu sa tim ima pravo da bira sa kojom bi mogao da ostvari prisnije odnose.

Ja sam imao devojku sa kojom sam bio 5 meseci, to je Stefanova kuma. Mi smo do 11. avgusta bili zajedno, a Anđelu sam upoznao 17. Ja sam raskinuo, jer nisam želeo neki pritisak. Isto sam rekao i Anđeli, završili smo priču, ako ja ostanem sam možda ćemo i razgovarati. Nemam nikakvu obavezu prema njoj - rekao je Mateja.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'