AKTUELNO

Ponovila je scenario?

Nakon Maje Marinković, u Rajski vrt došla je i Mina Vrbaški, tvrdeći da je zadrugarka sve slagala što je ispričala. Mina je odlučučila da raskrinka Marinkovićevu, pa je ispričala šta je radila tokom žurke sa Matejom Matijevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvini, morala sam da prisluškujem. Znači, ne da sam šokirana. Prvo ću da ti kažem tajnu vezano za Maju, a onda ću da se nadovežem na to šta je pričala. Slušaj, što se tiče Maje, ona se pre jedno dva sada sa njim poljubila pored aparata i onda dođe i priča o Vladimiru. Maja to radi namerno, a ne zato što je iskrena, nego je došla ovde da priča sve lažno, da bi dobila nagradu. Kaže da neće da bude u tom ringu, da ne voli da bude u druga, ona je bila peta, šesta po redu. Uradila je sa Matejom, isto kao i meni prošle godine što je uradila sa Markom Markovićem. Ona se nameće drugima, da bi je spajali, da nema Vlade i Mateje, nje nigde ne bi bilo, ovo radi u inat Tari, a to da joj se Vlada sviđa, mislim da da, ali se nikome ne sviđa kao meni. I drago mi je da se naš odnos popravio. - ispričala je Mina.
Druga tajna je da su Milica i Filip tokom žurke držali za ruke, ona je njemu dala piće, pa su posle delili cigaru. Mislim da je i to tajna - dodala je Vrbaški, a potom je i ona dobila nagradu, koja ju je čekala u poštanskom sandučetu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'