AKTUELNO

Mina Vrbaški je sve vreme prisluškivala!

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš otišlo su u Rajski vrt, kako bi zamolili Drvo mudrosti da dobije još novca budući da je prethodnu nagradu od 10. 000 dinara izgubio na kocki.

Međutim, Janjuš je slagao Marinkovićevu da nije bio u vrtu, pa ga je ona naterala da odu zajedno i pokušaju da okušaju sreću.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvence,. ja sam se zaljubila. Drvo, ti znaš da ja nikada ne lažem, ali ne smem da ti kažem u koga. Posle onog poljupca sa Ivanom Krunić, to nisam mogla nikako da svarim, tad sam presekla sve, a što se tiče Mateje, iskreno, još uvek se družimo, gotivim ga, ali i dalje nismo došli u taj stadijum. Još uvek je rano, ali ti Janjuše mi se dopadaš - ispričala je Maja, dok ih je Mina Vrbaški sve vreme prisluškivala.

Potom je Drvo mudrosti reklo da tajna mora biti dobra, a onda je Marinkovićeva ipak priznala da joj se najviše dopada Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvence, moram da ti priznam, meni se mnogo sviđa Vladimir! Ja kada sam videla taj poljubac, to mi je biš šamar! Ali ja ne želim da budem samo još jedna u nizu - tvrdila je Maja.

Onda je Maja prepričavala o problemima koje ima sa Tomovićem, govoreći da joj mnoge stvari smetaju, a glavni razlog je bio poljubac sa Ivanom Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'