AKTUELNO

Nije očekivala ovo!

Tara Simov završila je u zatvoru zbog Maje Marinković i njenih bezbrojnih pokušaja da je isprovocira i diskvalifikuje iz Zadruge. Mateja Matijević je shvatio da Maja čini sve kako bi sa njom ušla u sukob, pa je odmah u toku reklama odlučio da porazgovara sa njom.

Naime, on joj je otvoreno priznao da će se distancirati od nje, jer neće da dozvoli da njeno prisustvo utiče na Taru, a onda ju je postavio na svoje mesto.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si u većini situacija nju provocirala! Dolaziš kod mene i govoriš mi kao da sam ja slobodan. Kakve to veze ima, ako smo mi drugari? Šta ti znači to? - pitao je Mateja.
Pa, slobodan si! - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što ju je zasigurno iznenadilo, jeste i činjenica da će Mateja prekinuti prijateljstvo koje je imao sa njom i za to joj naveo dobro poznate razloge.

Ti možeš uvek da razgovaraš sa mnom, ali ne razumem zašto bacaš rovce! Neću više da se sp*dam, vidim dokle to ide. Milan nikad ne bi rekao neistinu. On je rekao da si izjavila da hoćeš Vladimira da praviš ljubomornim sa mnom. Tara je moja prijateljica, a ti ne možeš tako da se ponašaš sa mnom. Kakvu ti potrebu imaš da se mešaš u naše priče? - pitao je Mateja.
Ja imam pravo da komentarišem šta ja hoću! - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, nema potrebe! Ti bockaš! - rekao je Mateja.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'