AKTUELNO

Nije mogla da sluša osude zbog jedne rečenice!

U Beloj kući ne prestaju sukobi među zadrugarima, a voditelj Milan Milošević je u emisiji ,,Pretres nedelje" načeo temu vezanu za kletvu koju je Miljana Kulić izgovorila, a to je da nikada više neće biti u vezi sa Lazarom Čolićem Zolom.

Međutim, to su svi oštro osudili, budući da je spomenula svog sina Željka, a onda je sa Zolom završila ispod pokrivača gde su upražnjavali seks.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirko Gavrić je ovu situaciju želeo da prokomentariše, a onda se Miljana popela na sto pokušavajući da opravda tu izjavu i obrazloži na šta je konkretno mislila.

Zakletva u 21.veku kad se neko kune... - počeo je Mirko.
Ja se opet kunem da do kraja rijalitija neću biti sa njim, jer će u suprotnom doći do krvoprolića! Ovako može da radi šta hoće, mogu i ja da radim šta ja hoću! I opet se krstim i kažem da nismo u vezi! - rekla je Miljana.
Ona se nije pomirila sa njim u smislu veze, ali ako je imala se*sualnu potrebu, iskoristila ga je i šta je briga! - nastavio je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači, vi niste zajedno, nego ste se samo je*avali! - rekao je Lepi Mića.
Vi za javnost niste u vezi, a u dete si se klela! Lažeš i kuneš se u dete! - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je otvoreno priznala da je sa Zolom trenutno u ,,kombinaciji", Maja Marinković iskoristila je priliku da je isprovocira, zbog čega su pale teške uvrede.

Znači, vi niste zajedno, ja mogu da muvam Zolu - konstatovala je Maja.
Možeš, to se od tebe i očekuje, ku*vetino! - rekla je Miljana.

Detaljno o ovom žestokom sukobu pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'