AKTUELNO

Milica joj nije ostala dužna.

Stanari Bele kuće su se tokom današnjeg poslepodneva okupili za crnim stolom i birali najzavidnijeg zadrugara. Filip Reljć je tu titulu dodelio Vladimiru Tomoviću.

Ja neću izabrati Miljanu i Boru za najzavidnije osobe jer oni to rade veoma transparentno. Ja bih Vladimire rekao da si ti najzavidnija osoba. Ponašaš se prema mnogim devojkama kao da su monopol. Video sam tvoju zavist kada neku devojku neko drugi muva - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je svoje mišljenje iznela i Miona Jovanović koja je svojim komentarom pecnula Taru Simov i Milicu Kemez sa kojima je ušla u verbalni okršaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Dvoumim se između Tare i Milice Kemez. Devojka me non-stop proziva ovde. To što se tiče Mateje, ona mi zavidi što spavam sa Matejom, ali ja ću izdvojiti Milicu Kemez kao najzavidniju osobu. Ona pokušava sebe da izdigne. Ja neću da komentarišem to što je spavala sa Filipom drugi, treći dan. Ružno je što ti mene prozivaš da ja menjam krevete, a ti si uradila mnogo goru stvar - rekla je Miona, ali joj Milica nije ostala dužna.
Svi su ovde komentarisali da si ti anđeo, a ispala si najgora. Ja sam tada bila u vezi - dodala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Milica Kemez

#Miona Jovanović

'