AKTUELNO

Bila je vrlo detaljna.

Miljana Kulić je tokom porodičnog sastanka morala da ukaže na greške zadrugarima, imajući u vidu da je jednom bila pohvaljena od strane Velikog šefa jer je trudna prisustvovala svakom sastanku.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa Velikim šefom. Setimo se kako je on poslao pismo da me pohvali kako sam mogla trudna da sedim ovde i komentarišem sve. Ja često odem u toalet, ali ja čujem sve šta zadrugari pričaju. Ja da sam gledalac, ne bih uopšte gledala ovo, previše je buka. Ova sezona mi nije zanimljiva. Ponašaju se kao ludaci, ne slušaju jedni druge. Što se tiče pušenja, ja sam pušila u toaletu. Imam potrebu, da bi ih čula. Na igri istine čoporativno postavljaju pitanja. Samo razmenjuju pitanja, nekada neki zadrugari nemaju priliku da pitaju nekog - govorila je Miljana Kulić, a onda je Mima Živković tražila reč:

Zadrugarka Mima Živković nije mogla da kaže šta ima, ali zadrugari nisu hteli da prestanu da govore.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam morala da odem sa sastanka prvi put jer mi nije bilo dobro. Danas sam bila neraspoložena. Pustite me da pričam! Svi su mi ovde zabili nož u leđa! Kad sam sama ovde, ne mogu. Moram nekog da imam. Niko nije ustao da me odbrani, psovana mi je majka, ja sam bila baš ljuta. Razočarana sam u ljude ovde. Hoću samo da kažem da mi se porodica ne nervira i da je sve okej - govorila je Mima.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Miljana Kulić

'