AKTUELNO

Jedina pozitivna stvar u detaljnom pismu bila je nagrada za voditelje radio emisija.

Veliki šef se obratio zadrugarima pismom koje je stiglo odmah po završetku emisije ''Pitanja novinara''. Vođa Vladimir Tomović je pročitao njegov sadržaj zadrugarima koji su se okupili oko crnog stola.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari, na samom početku vas obaveštavamo da šaljemo dnevnice za ovonedeljne radio emisije, Bora i Bane imaju po 1000, dok voditelji radija ''Sedi dole'' dobijaju 1200 - glasio je prvi deo pisma:
Već nekoliko dana neki od nas su uporni da ne poštuju pravila Velikog šefa. Emisije se prave iz kupatila, spavate na garnituri, neki zaboravljaju da ovde postoje pravila. Nije u redu da se seku nokti za crnim stolom, da se piše po stolu kao da ste u osnovnoj školi. Da li pojedinci misle da više od 40 ljudi čekaju pojedince koji uvek kasne. Za sve vas, doneli smo odluku da budete kažnjeni sa smanjenjem nedeljnog budžeta za sledeću nedelju sa 1000 dinara. Više nećete moći da slavite rođendane i slave u rijalitiju, morate da organizujete hitan porodični sastanak... - napisano je između ostalog u pismu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Pismo

#Vladimir Tomović

'