AKTUELNO

Rekli su mu u lice sve.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 3". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Zašto ti i tvoja ekipa ne kažete pravo mišljenje o Bori? - glasilo je pitanje Lepog Miće za Taru Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo sam ga ja iznela u četiri oka šta mislim o Bori. Kendi je taj koji je odlučio da mu ne pređe preko nekih stvari. Bora mi je rekao da nema ništa protiv mene. Dirao je taj sanduk gde je bila moja hrana, izvinio mi se zbog toga - rekla je Tara, a povodom ovoga se oglasio i Filip Reljić.
Ja sam ti prešao preko toga, oprostio sam ti za uvrede. Tu nema zle krvi, nadam se da se to neće ponovo desiti, ali mi ne možemo biti prijatelji. Ti si mene direktno uvredio rekavši da ja kradem čaše. Daj mi dokaze. Sa druge strane svašta si rekao Kendiju, a on je najfiniji momak - rekao je besno Reljić.

Foto: TV Pink Printscreen

To sam rekao u žaru borbe. Ja te više neću vređati. Ja znam da ti mene voliš, nego nećeš to da priznaš zbog fanova - pričao je Santana.
Meni je krivo što sam se svađao sa Borom, ali te njegove uvrede, psovanje majke dečku koji ne bi mrava zgazio. Družićemo se ti i ja - rekao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bora Santana

#Filip Reljić

#Tara Simov

'