AKTUELNO

Ipak se emocije nisu ugasile?

Ovonedeljni potrčci su Nataša Radan i Lazar Čolić Zola. U Beloj kući se večeras održavaju nominacije, a zadrugari jedan po jedan glasaju i nominuju jedno od izabranih potrčaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je došao red na Maju Marinković ona je iznela svoje mišljenje o odnosu sa Zolom i poslala ga u izolaciju.

Slatka si, lepa si. Treba da ostaneš ovde i pokažeš se u najboljem svetlu. Nataša je dobra devojka, simpatična je. Nismo imale konflikt, želim da tako i ostane. Što se tiče Lazara, Zola i ja smo imali veoma turbulentan odnos prošle godine. Danas smo imali veoma kvalitetno provedeno vreme u izolaciji i na zidiću. Treba da se izdigneš iz ovih priča. Ti ostani gospodin. Saglasna sam sa tvojim komentarom kada si rekao : Da je Jugoslavija imala ovakve noge, nikada se ne bi raspala", ali isto tako me je povredilo kada si rekao da sam nisam ispirativna za tebe u ovoj drugoj sezoni. tako da Zola tebe šaljem u izolaciju, a kada se vratiš, mi ćemo nastaviti druženje - rekla je Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nje se oglasila i Miljana Kulić koja nije imala srca da nominuje svog bivšeg dečka pod izgovorom da želi da Čolić ostane što duže u rijalitiju.

U trenutku kada mi je najteže bilo, ona je sa Draganom prišla i rekla mi je da želi da se družimo i ispričala mi deo svoje tužne priče. Sa Natašom nisam imala ni sukob mišljenja, ali moram da je pošaljem u izolaciju. Što se tiče Lazara, meni je u interesu da on ostane ovde, da se pošalje u najboljem svetlu. Da pokaže da je harizmatičan i nikako ne bih mogla da pošaljem njega, jer želim da on zaradi što više novca. Svi koji podržavaju mene, neka podrže i Lazara. - rekla je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Lazar Čolić Zola

#Maja Marinković

#Miljana Kulić

'