AKTUELNO

Zadrugari nikako ne mogu da shvate njihov odnos.

Voditelj Milan Milošević je najavio i naredni snimak, a na njemu je prikazan razgovor Mateje Matijevića i Tare Simov. Oni su tom prilikom pričali o svom odnosu, ali i o drugim učesnicima. Tara je ispitivala Mateju o njegovom odnosu sa Majom Marinković i Ivom Grgurić, a on je istakao da se samo šali i druži sa njima. Matijević je tom prilikom rekao i da voli Taru na neki način, a onda su se i zagrlili.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemojte da pravite od nas teletabise, ovde nema ljubavi - vikao je Bora Santana.
Ovo meni nije čundo što sam videla, Mateja je meni jasno rekao da mu je stalo do Tare, da mu se mnoge stvari sviđaju kod nje, ovde ima mnogo više od zaljubljivanja. Izrazi se, nemoj da kriješ, najslađi ste i najlepši par. Što bi se ti pravdao Tari da je ovo sa Majom bilo samo druženje? Ja tačno osetim kad on priča o Tari, osećam koliko mu je stalo do nje - rekla je Marija Kulić.
Ne znam koja je poenta razgovora bila - bio je zbunjen Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' znaju ti fanovi njihovi sa kim se Tara ljubila na žurki - urlao je Vladimir Tomović.
Njega nema nigde bez Tare, ovde nema ni "Lj" od ljubavi, ali imaš pravo da radiš ovo zbog folovera. Njemu ovo odgovara, da hoće da je otkači rekao bi joj: "Zaljubljen sam u Maju" i otkačio bi je - rekla je Mima Živković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam zaljubljen u Maju. Neka tumači ko kako hoće, ovo sa Tarom je sve prijateljski i tako će ostati. Ja da radim bilo šta zbog rijalitija bio bih u ovoj vezi odavno. Prihvatio sam zadatak jer sam u rijalitiju - konstatovao je Matijević.
Karma je k*čka, doći će devojka zbog koje ćeš ti da patiš kao što Tara pati zbog tebe - vikala je Mima.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: R.L.

#Zadruga

'