AKTUELNO

Većina zadrugara smatra da postoji dosta neslaganja u njihovim izlaganjima.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama ''Zadruge 3'. Nakon prikazivanja snimka, akteri ih komentarišu. Razgovor Ermine Pašović i Baneta Čolaka o njenom dopisivanju sa Gagijem Đoganijem bio je tema sledećeg komentarisanja, ali i njegova komunikacija sa pojedinim devojkama.

Ona je 30. avgusta našla te poruke. To nisu bile poruke od tog trenutka. Istina je da sam se muvao jer nismo bili ozbiljni. Čak sam i ovde imao poljupce sa Ivanom. Ja sam sve moje greške priznao. Mislio sam da je prolazna priča, dopisivao sam se sa raznim devojkama. Kada je došla kod mene pre rijalitija, videla je sve to... - pričao je Bane Čolak, a onda je Milan pitao Gagija da li je mu je Ermina javila da je možda u drugom stanju:

Foto: TV Pink Printscreen

Koriste ovaj rijaliti preko mene, oni se sprdaju sa mnom i to je to - kratko je rekao Đogani.
Ma evo ja sve koristim tebe da budem neko i nešto. Čovek se nije čuo dok Ermina nije došla. Kakve su ovo gluposti. Ti si mene samo odveo na pregled - reagovao je Čolak.
Pre mog ulaska, Gagi je ovde pravio priču sa Natašom i Draganom, eto koliko ko želi ovde priču. On je to radio kako bi se pričalo o njemu. Njegova devojka je meni rekla da utičem na njega da ne radi to. Ona mi se prva javila da mu prenesem poruku - otkrila je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja devojka ne gleda rijaliti, nemam komentar. Ermina se ukanalila, ne može nikako da se opere od svega - rekao je Gagi za kraj.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'