AKTUELNO

Matora smatra da nije i da neće to uraditi zbog strahopoštovanja.

Jedno od pitanja u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Jeleni Pešić i Ivani Šopić.

Zar nije malo jadno da imate dvostruke aršine kada ste vi u pitanju i kada je Mina u pitanju? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina kada je dolazila kod mene, ja je saslušam, kažem kako bih rekla da je skinem, ali se nisam preterano mešala. Jeleni sam zamerala, šta ima da savetuje Minu. Jelenu nisam podržala juče. Ima pravo da se ljuti na Jelenu što ju je tešila ako bude sa Vladimirom - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga su i Jelena i Mina iznele svoje stavove, ali onda je priča krenula u drugu stranu. Jovana Tomić Matora istakla je da Mina ima strahopoštovanje prema Vladimiru i da nije otkrila sve što joj je pričao ispod pokrivača.

Postoji razlog zašto ja nisam htela da pričam sa Minom o Vladimiru. Ispala je loša prema Ljubi, a mogla bi i mene da izda. Mini je bitno samo šta Vladimir misli. Ona kada priča samo gleda u Vladimira. Poenta cele priče je da je bila iskrena prema Jeleni, ali ne prema sebi. Plaši se da ne napravi još veće sr*nje ako kaže šta su ona i Vladimir pričali - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir je rekao da to nije istina, a onda je Miljana Kulić njega optužila da se igra sa njenim osećanjima.

Ja Mini želim dobro, ona odlično to zna. To se ne zove strahopoštovanje - pravdao se Tomović.
Da li si ikada nešto rekao ili obećao Mini nakon poziva sa mamom? Ona se plaši kako bi ti reagovao ako iznese. Ona bira kako će da se obraća, ne samo prema njemu, nego i prema Pešićki - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ili je Mina obolela i ima fiktivnu ljubav ili laže? Imamo problem sa devojkom koja je bolesna. Ali ona kaže da nije to tako i da joj ti govoriš ispod jastuka nešto drugo. Ona trpi sve, jer se plaši da je Tomović ne odbaci - ubacio se Lepi Mića.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Zadruga 3

'