AKTUELNO

Nakon drame koja se odigrala, sve su ispričali.

Tokom večeri, nakon emisije Jovana Tomić Matora i Bane Čolak prošetali su imanjem, gde su iskoristili priliku da porazgovaraju o večerašnjoj drami koja se odigrala u Beloj kući.

Naime, kako je već poznato, Ermina Pašović iznela je informaciju da je sa Gagijem Đoganijem imala ljubavnu aferu, ali je još veći zaplet nastao kada je porekla to što je ispričala. Čolak je večeras otkrio da je pročitao poruke koje je Gagi slao Ermini, a potom mu je Matora ispričaka iz svog ugla gledanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene najviše boli to što ona meni kaže da nju svi lažu, da joj stavljaju u usta sve i svašta. I ode u sred razgovora? I šta ja sada radim? Ali onda produbljuje razor između Bore i tebe, zašto? Meni je ona bila neobavezna veza, i njoj stiže poruka i piše Gagi Đogani, video sam svojim očima, pita je da li ikada postoji mogućnost, ona mu je napisala da su oni samo prijatelji. Kaže da je on bio tu za nju, u teškim trenucima, kao i ona za njega.
Ja verujem da je Sanja njoj poslala poruku i preporučila mi je preko nje za Boru, ja sam strašno to njemu zamerila. On pokušava na sve načine da bude dobar prema meni. Ja ne verujem da je Sanja njoj rekla da se potrdui da ga izbaci. Ja sam se zapitala što on (Gagi) njoj uopšte odgovara. E vidiš, zašto ako nekome za koga znaš da je zaljubljen u tebe, govoriš to?

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'