AKTUELNO

Progovorila o Tomovićevoj omiljenoj osobi.

Mina Vrbaški je nastavila svoj razgovor u Rajskom vrtu sa Drvetom mudrosti, a nakon što se isplakala zbog Vladimira Tomovića, Vrbaški je imala specijalnu želju za Drvo, a onda ispričala šta misli o zadrugarima čije su akcije potresale imanje ovih dana.

Htela sam da te pitam da vidiš da li je moguće da uradim neki zadatak, pošto je Borisu 30. novembra rođendan, da ga dovedete obde bar na pola sata. Volela bih da može da dođe da ga vidim malo. Prihvatam sve - rekla je Mina, a onda ju je Drvo upitalo da ispriča nešto o trenutnim odnosima u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam Zola, u životu ne bih pogledala Miljanu. Bane i Zerina, ovaj, Bane i Ermina, gotivim na neki način Čolaka, ali on se toliko blamira. Sve za kadar. Sve najgore da je, on će da uradi, moje najiskrenije mišljenje je da su se njih dvoje dogovorili pre ulaska šta da rade ovde. Meni to nije normalno - ispričala je Vrbaški, pa nastavila:
Ja sam šokirana, posle one izjave šta Jelena Pešić i Ivana Šopić pričaju u krevetu. Da ti pričaš da se oseća hemija? Ja Stefana poznajem, to je takva budalaština. Ja sam zanemela sinoć. Ništa me ne bi iznenadilo, šta sam sve ovde preživela, ma... - ispričala je Mina, a onda joj je Drvo ispunilo muzičku želju.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Mina Vrbaški

'