AKTUELNO

Ovome se nije nadao da će morati da govori!

Voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Pretres nedelje" poveo je i sledeću temu koju su zadrugari dosta komentarisali. Veliki šef u subotu organizovao je da se Tara Simov, Jovana Tomić Matora i Bane Čolak čuju sa najmilijima.

Razgovor Čolaka sa majkom Jasminom bila je tema oko koje se polemisalo za crnim stolom. Naime, Jasmina je imala žestoke opaske na račun Banetove devojke, Ermine Pašović, da ju je proganjala porukama, kako je tvrdila i da joj je par puta blokirala broj, te je on ustao i prokomentarisao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam preneo sve što mi je mama rekla. Moja mama ne veruje u novinske natpise, ali joj nije svejedno kada čuje nešto loše. Mina je meni rekla da ko zna šta se napolju priča i piše i da je moja mama na osnovu toga donela zaključak. Možda je nekome poverovala, ja ne mogu da pojmim da je Ljuba koja prati sve, da bi poverovale u sve. Što se tiče Ivane Krunić, rekla je da je priča bila super, preslatko i super, tim rečima mi je rekla. Ona nije rekla da je podržala to - rekao je Čolak.
Ti sada tražiš opravdanje - dobacila je Saška Karan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni, Ermina je rekla da ne zna o čemu je reč, mi smo pokušavali da shvatimo zašto je moja majka videla da je ona manipulator. Meni je Zola rekao kada je ušao da joj je mnogo teško i da je Ermina rekla da je ona totalno protiv Ivane Krunić i da se čuju non-stop - dodao je Čolak.
Meni Jasmina to nije rekla, rekla mi je da mu ništa ne prenosim, da joj je presimpatično što se nje tiče - ubacila se Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'